Response 02 – otevřené modlitební setkání

Srdečně vás zveme na otevřené modlitební setkání pro všechny generace. Tématem setkání je verš: „Když se k Bohu obrátíte s prosbou o pomoc, sotva vás uslyší, laskavě a bez otálení vám odpoví. (Izaiáš 30,19) a budeme se společně hledat odpověď na otázky :

„Slyší Bůh opravdu naše modlitby?“
„Už se dlouho modlím a nevidím odpověď na mé modlitby. Proč?“
„Je Bůh opravdu všemocný?“
„Dokáže zasáhnout i do mého života, mé rodiny?“

Na tyto a podobné otázky mnoho z nás hledá odpovědi a přemýšlí nad nimi. Proto jsme zvolili název akce Response, což v překladu znamená odpověď, nebo reakce. Setkání pořádá projekt ON Valašské Klobouky, ale je určena úplně pro všechny bez výjimky.

Hostem bude Matěj Kurbel, který je zodpovědný za aktivity komunity Ján Krstiteľ v Trnave na Slovensku (www.jankrstitel.sk, fb: https://www.facebook.com/kjktrnava/ ).

Co o sobě říká náš host?

Volám sa Matej Kurbel a som členom Komunity Ján Krstiteľ. Od roku 2006 som pôsobil ako laický misionár najprv na Slovensku a neskôr v USA. V New Yorku som pracoval v službe evanjelizátora a v službe pre mladých. Pán mi dal milosť ohlasovať jeho slovo v Mexiku, Ekvádore a v roku 2010 som založil evanjelizačnú školu v Číne v meste Nanning. Tu sa nám podarilo počas niekoľkých rokov vyformovať evanjelizátorov a kazateľov ktorý aj napriek prenasledovaniu ohlasujú Božie slovo s mocou.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Komentáře nejsou povoleny.